Nieuwbouw

Of wij nu een woonhuis, een bedrijfspand, een winkel of een kantoor realiseren: Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé bouwt met oog voor detail en gevoel voor kwaliteit. Onze persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kennis van zaken en heldere werkwijze zorgen voor vakkundige uitvoering en begeleiding van uw opdracht.

En dat is dan ook de reden dat wij samen met u uw wensen en ideeën helder en duidelijk in kaart willen brengen. Uiteraard wilt u graag vooraf weten waar u aan toe bent. Heldere afspraken maken snel duidelijk wat u tijdens het nieuwbouwproject kan verwachten.

Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé werkt nauw samen met gerenommeerde professionals. In ons bouwteam worden de mogelijkheden en beperkingen in kaart gebracht. In het bouwteam komen opdrachtgever, architect, constructeur, aannemer en installateur bij elkaar. Deze specialisten bundelen hun kennis en kunde en zorgen voor een helder advies aan de opdrachtgever.

Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé heeft op het gebied van nieuwbouw ruime ervaring. Daar kunt u van profiteren. Onze kennis staat tot uw beschikking.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen