Vastgoed onderhoud

Offerte betreft Vastgoed onderhoud?

Meer weten over 'Vastgoed onderhoud'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Met een vast team van werknemers, onderaannemers en gespecialiseerde toeleveranciers zijn wij een partner voor elke opdrachtgever welke met vastgoed onderhoud te maken heeft, denk bijvoorbeeld aan:
- Woningbouwcoöperaties
- Beleggers
- Bedrijven
- Zorginstellingen
- Andere professionele vastgoed eigenaren

Van Stralen en Gremmé is een vooruitstrevende familie onderneming met alle vitale bedrijfsfuncties op locatie, hierdoor zijn de lijnen kort en zijn wij als geen ander in staat om snel te kunnen reageren. Het werk zal hierdoor soepel verlopen en de onderhoudsprojecten in bewoonde toestand zullen hiervan zeker profiteren.

Door onze meer dan 25 jaar brede ervaring zijn wij in staat het onderhoud aan uw vastgoed professioneel en efficiënt uit te voeren. Doordat wij veel kennis van het onderhouden van vastgoed hebben opgedaan kunnen wij onze opdrachtgevers hierin goed adviseren. Onze kernactiviteiten bestaat onder andere uit:
- Service en mutatie
- Aanpassen naar Politie Keurmerk Veilig Wonen.
- Woningverbetering
- Houtrot saneren
- Planmatig onderhoud
- Klein onderhoud
- Groot onderhoud
- Verbouw en renovatie
- Medische aanpassingen
- Brand preventie of beveiliging

Goede samenwerking, helderen en duidelijke afspraken, communicatie en overleg, dit vinden wij belangrijk. Op deze manier blijft de opdrachtgever continu op de hoogte en kunnen er tijdig maatregelen genomen worden om bij te sturen. Hierdoor kan de opdrachtgever erop vertrouwen dat het onderhoud aan het vastgoedproject goed en naar wens verloopt.
 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen