Kozijnen vervangen

Offerte betreft Kozijnen vervangen?

Meer weten over 'Kozijnen vervangen'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé is specialist op het gebied van kozijnen, ramen en deuren vervangen. Al ruim 25 jaar geleden is aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé begonnen met het vervangen van houten kozijnen, al vrij snel kwamen de kunststof en aluminium kozijnen in opmars waardoor er steeds meer aanvraag kwam betreft het vervangen van alle type en soorten kozijnen.

Het vervangen van de kozijnen van een woning kan zorgen voor redelijk wat overlast, zoals vuil, tocht en een aantal dagen wat vreemde mensen in en rondom uw huis om de kozijnen te vervangen. Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé zorgt ervoor dat deze overlast zoveel mogelijk wordt terug gedrongen. Bouwbedrijf Van Stralen en Gremmé zorgt er namelijk voor dat er goede stofschotten worden geplaatst, de kozijnen kruislings worden vervangen waardoor er nauwelijks tocht aanwezig is en de planning zo nauwkeurig mogelijk wordt aangehouden.

De staat van afwerking van de kozijnen is hoog, er wordt standaard een aftimmering rondom uw houten, kunststof of aluminium kozijnen geplaatst waardoor de kozijnen gelijk afgewerkt zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om de houten kozijnen zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde compleet te voorzien van schilderwerk zodat u de eerste aantal jaar geen onderhoud meer heeft aan uw kozijnen.

Zoekt u een goede aannemer die uw bestaande kozijnen vervangt voor houten, kunststof of aluminium kozijnen dan bent u bij aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé op het goede adres.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen