Dakkapel

Offerte betreft Dakkapel?

Meer weten over 'Dakkapel'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Dakkapellen zijn er in veel verschillende soorten en maten, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een dakkapel met een kunststof kozijn of een dakkapel met houten kozijn te plaatsen. Ook zijn er bij bouwbedrijf Van Stralen en Gremmé verschillende soorten buitenafwerkingen op de dakkapellen mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel met houten, Keralit, Trespa of zinken buitenafwerking.

Verder is er veel kwaliteit verschil tissen het ene en het andere dakkapel.
Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé kiest er voor om een degelijk dakkapel te plaatsen waaraan jaren lang geen onderhoud gepleegd hoeft te worden.
De Isolatiewaarden van een dakkapel die aannemersbedrijf  Van Stralen en Gremmé plaatst is altijd boven de RC 3.0, hierdoor blijft uw woning perfect geïsoleerd door een kwalitatief goed dakkapel.

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel geeft een grote meerwaarde aan de woning, vaak heeft een woning maar twee of drie slaapkamer. Doordat er op de zolder één dakkapel of zelfs twee dakkapellen geplaatst worden, kunnen er vaak twee extra slaapkamers op de zolderverdieping gecreëerd worden. De woning gaat door het plaatsen van een dakkapel van twee tot drie slaapkamer naar wel vier tot vijf slaapkamers. Hierdoor zal de waarde van de woning door het plaatsen van een dakkapel aanzienlijk stijgen.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen