Bouwbedrijf IJsselstein

Offerte betreft Bouwbedrijf IJsselstein?

Meer weten over 'Bouwbedrijf IJsselstein'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Bouwbedrijf Van Stralen en Gremmé is al sinds 1 maart 1987 gevestigd aan Achtersloot 65 te IJsselstein. Sindsdien heeft het bouwbedrijf diverse grote en ook kleine projecten gerealiseerd in IJsselstein.
IJsselstein is een plaats waar door de jaren heen een gemêleerd type woningen staan, zowel vrij oude woningen als nieuwbouw woningen. Hierdoor heeft aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé niet alleen een brede ervaring op het gebied van zowel renovatie en nieuwbouw in IJsselstein, maar zijn zij ook zeer betrokken bij IJsselstein als aannemer.

In het tijdperk van maatschappelijk verantwoord handelen vinden veel mensen het belangrijk om goed met milieu en verkeer om te gaan. Daarom vinden veel mensen het belangrijk om een goede aannemer uit hun eigen streek of plaats te kiezen. Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé is er dan ook gespitst op om niet alleen de aannemer uit IJsselstein te zijn en in IJsselstein het werk te maken, maar ook alle partijen en personeel zo dicht mogelijk rond IJsselstein te selecteren.

Als u denkt aan bouwbedrijf IJsselstein, hopen wij dat u aan aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé denkt.
 

Windmolen de Windotter te IJsselstein
 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen