Nieuwbouw Nieuwegein

Offerte betreft Nieuwbouw Nieuwegein?

Meer weten over 'Nieuwbouw Nieuwegein'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Nieuwbouw Nieuwegein

Wilt u een nieuw huis of nieuw bedrijfspand laten bouwen in Nieuwegein, of is er een uitbouw nodig? Ook voor nieuwbouw in Nieuwegein en de provincie Utrecht staan wij ons mannetje. Van een volledig nieuw huis tot een aanbouw of garage zijn wij een voor de hand liggende partner voor  nieuwbouw in Nieuwegein. Ons aannemingsbedrijf staat letterlijk en figuurlijk als een huis, van de offerte tot de laatste steen.

Wie nieuwbouw wil plegen, een nieuwbouwhuis wil laten bouwen of een kantoor, winkel of bedrijfspand wil is hier aan het goede adres. Graag horen we uw wensen en ideeën over nieuwbouw in Nieuwegein en geven wij onze deskundige feedback. Omdat nieuwbouw niet uw dagelijkse kost zal zijn, leggen wij alles goed uit en betrekken u overal bij, zodat u goed weet waar u aan toe bent. In uw en ons voordeel gaan wij voor een heldere communicatie, niet voor niets een van de sterke kanten van Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé.

Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé, de expert voor nieuwbouw in Nieuwegein

Ons personeel bestaat uit goedgeschoolde en hoog gekwalificeerde vaklui, die werken met de beste materialen en bijvoorkeur met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Uw nieuwbouw in Nieuwegein, in de provincie Utrecht of elders wordt altijd volledig door ons afgewerkt en opgeleverd. Met behulp van zorgvuldig door ons geselecteerde onderaannemers realiseren wij elk project op tijd. Door onze flexibele en uitgekiende werkwijze kunnen wij u helpen bij de planning, een bouwtekening en eventueel vergunningaanvraag. Doordat ons personeel van alle markten thuis is hebben wij alles onder één dak. Dat verlaagt uw kosten en schept duidelijkheid voor u, want u hebt daardoor niet te maken met verschillende bedrijven op de bouwplek.

Dankzij een helder prijsoverzicht krijgt u vooraf, tijdens of na de bouw niet met ongewenste kosten te maken. Ons bedrijf levert altijd heldere offertes zonder vaagheden en met een open communicatie over het eventuele meerwerk. Graag informeren wij u zo duidelijk mogelijk over de mogelijkheden en de bouwkosten van uw nieuwbouw voordat u een uiteindelijke keuze maakt. Gebruik onze ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw in Nieuwegein voor uw nieuw te bouwen woning, uitbouw, garage, kantoor, winkel of bedrijfspand.

Al meer dan 25 jaar een begrip in de regio Nieuwegein

Wij bieden al dertig jaar in allerlei vormen nieuwbouw aan in Nieuwegein en omliggende regio voor particulieren bedrijven of overheidsinstellingen. Met ons vaste team weten wij elk project succesvol tot een einde te brengen. Kijk voor voorbeelden van eerdere opdrachten anders even op de website bij categorie ‘Projecten’, vol met foto’s van ons werk. U kunt online een offerte aanvragen, waarop u dan spoedig antwoord ontvangt.

Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé verricht graag uw nieuwbouw in Nieuwegein!

 

Nieuwbouw Nieuwegein - SG Van Stralen & Gremmé

Nieuwbouw Nieuwegein Nieuwbouw Nieuwegein Nieuwbouw Nieuwegein

 

Adresgegevens: SG-aannemersbedrijf Achtersloot 65 3401 NT IJsselstein T. 030 - 6875530 F. 030 - 6874694 E. info@sg-aannemersbedrijf.nl

 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen