Energielabel woning

Offerte betreft Energielabel woning?

Meer weten over 'Energielabel woning'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Tegenwoordig zijn huiseigenaren verplicht om een energielabel te verstrekken aan de koper of huurder van de woning bij verkoop en verhuur, ook wel energieprestatie van uw woning genoemd. Een energielabel laat net zoals bij apparaten of auto’s zien hoe energiezuinig uw woning is.
Het energie label van een woningen loopt van een A-label tot en met een G-label, label A is zuinig en label G is het minst zuinig.

Wanneer u nog niet in het bezit was van een energielabel van uw woning heeft u in januari of februari 2015 een voorlopig energielabel van uw woning ontvangen. Dit label is geen definitief label maar een voorlopige. Het energielabel kan online definitief gemaakt worden op www.energielabelvoorwoningen.nl.

Bij verkoop of verhuur van uw woning is een goed label altijd gunstiger. Wanneer u een woning met een A label verkoopt of verhuurd zal deze meer opbrengen en eerder verkocht of verhuurd worden als een woning met een G label.

Om uw energielabel zo gunstig mogelijk te maken is aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé een geschikte en ervaren partij. Wij kunnen uw woning zowel van binnen als van buiten isoleren, dit is per situatie afhankelijk van meerdere factoren. Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé kan voor uw situatie een degelijk advies op maat geven.

Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé is een gecertificeerd Rockwool  Partner, wij zijn specialist in het isoleren van woningen.
Verder isoleren wij ook met andere producten zoals Knauf, Isover en Kingspan.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen