Houtrot herstel

Offerte betreft Houtrot herstel?

Meer weten over 'Houtrot herstel'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Een groot probleem bij houten kozijnen, ramen, deuren of andere houten onderdelen is houtrot. Houtrot komt vaak voor ter plaatse van houten onderdorpels en houten verbindingen. Op deze plekken heeft het vocht een opening gevonden in het schilderwerk waardoor het vocht bijvoorbeeld de houten kozijnen in kan trekken waardoor er schimmels ontstaan die de houten kozijnen aantasten en er houtrot ontstaat.


Houtrot is tegen te gaan door het schilderwerk en kitwerk regelmatig te controleren en zo nodig te herstellen. Hierdoor kan het vocht niet in de houten onderdelen trekken waardoor er geen houtrot ontstaat. U moet er goed op letten dat als er al houtrot aanwezig is, het houtrot verwijderd wordt voordat u nieuw schilderwerk aanbrengt. Houtrot breid zich namelijk uit onder de nieuwe verflaag.


Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé is gespecialiseerd in het verwijderen van houtrot. Speciaal opgeleide houtbewerkers frezen het houtrot uit tot op het gezonde hout en vullen dit met een twee componenten product of een nieuw stuk hout om het houtrot te verhelpen. Ook heeft Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé speciaal gereedschap wat nodig is om het houtrot te verwijderen. Het houtrot mag namelijk niet door een bijtel of ander gereedschap uitgehakt worden, hierdoor wordt de houtstructuur in elkaar geslagen en zal de hechting niet optimaal zijn.
 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen