Vastgoed onderhoud IJsselstein

Offerte betreft Vastgoed onderhoud IJsselstein?

Meer weten over 'Vastgoed onderhoud IJsselstein'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Vastgoed onderhoud IJsselstein

Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé is gespecialiseerd in vastgoed onderhoud in IJsselstein, Nieuwegein en de provincie Utrecht. Al 30 jaar zijn wij actief in vastgoed onderhoud in de  regio IJsselstein voor klanten als woningcorporaties, bedrijven, scholen, zorginstellingen, gemeentes, beleggers en ontwikkelingsmaatschappijen.

Voor huurwoningen, bedrijven, instellingen of andere plekken staan wij paraat voor vastgoed onderhoud in IJsselstein en overig Utrecht met een vast team van medewerkers, onderaannemers en toeleveranciers. Jarenlange samenwerking met deze betrouwbare partners staat garant voor een prima resultaat waarvan u de vruchten zult plukken.

Kwaliteit en heldere afspraken bij uw vastgoed onderhoud in IJsselstein

Voor uw vastgoed onderhoud in IJsselstein kunt u ons eenmalig of periodiek inschakelen, maar ook zijn vaste afspraken mogelijk zodat wij borg staan voor het permanente onderhoud van uw objecten. Elke vastgoedeigenaar die in zee gaat met Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé kiest voor kwaliteit en heldere communicatie. Wij werken immers met korte lijntjes en u hebt altijd een vaste aanspreekpersoon binnen onze organisatie, die weet wat er bij u speelt en helder, kort en effectief met u het gewenste resultaat begeleidt.

Een andere kernkwaliteit van Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé als het gaat om vastgoed onderhoud in IJsselstein is behalve een kwalitatief hoogstaand resultaat neerzetten tevens het realiseren van een snelle afwikkeling. Meestal immers worden de objecten voor vastgoed onderhoud in IJsselstein bewoond, werken uw medewerkers daar, of wilt u de objecten zo vlug mogelijk kunnen verhuren. Daarom gaan wij voor kortdurend maar kwalitatief hoogstaand onderhoud waarvan u zo min mogelijk overlast hebt. Nadien ruimen wij vanzelfsprekend alles op zodat uw ruimte er weer representatief uitziet.

Een aannemer met alle disciplines in huis, dat werkt wel zo makkelijk!

Voor elke klant voor vastgoed onderhoud in IJsselstein verzorgen wij graag de renovatie, mutatie en het klein en groot onderhoud. Ook andere taken bij u in IJsselstein komen daar wel eens bij, zoals houtrot saneren, beveiliging of preventie van brand of aanpassingen zodat het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Mede door onze onderaannemers hebben wij in uw voordeel de uitvoering, advisering en planning van alle disciplines in één hand, dus van bouwwerkzaamheden tot schilderen, stukadoorswerk en loodgieterklussen.  

Bij het kopje ‘Projecten’ ziet u een gedeelte van onze activiteiten om u een beeld te geven waartoe wij zoal in staat zijn. Mede dankzij onze betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap hebben wij in IJsselstein en de provincie Utrecht een grote kring van tevreden klanten opgebouwd. Met een goed contact tussen u en uw aannemer wordt elk project een succes. Als u meer wilt weten, raadpleeg dan deze website of neem gerust contact met ons op. Via de website kunt u een offerte aanvragen, waarop wij snel en kordaat zullen ingaan.

Voor vastgoed onderhoud in IJsselstein moet u bij Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé zijn!

 

Vastgoed onderhoud IJsselstein - SG Van Stralen & Gremmé

Vastgoed onderhoud IJsselstein Vastgoed onderhoud IJsselstein Vastgoed onderhoud IJsselstein

 

Adresgegevens: SG-aannemersbedrijf Achtersloot 65 3401 NT IJsselstein T. 030 - 6875530 F. 030 - 6874694 E. info@sg-aannemersbedrijf.nl

 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen