Renovatie Nieuwegein

Offerte betreft Renovatie Nieuwegein?

Meer weten over 'Renovatie Nieuwegein'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Renovatie Nieuwegein

Van Stralen en Gremmé is dé aannemer voor renovatie in Nieuwegein of de gehele provincie Utrecht. Dagelijks behandelen wij de restauratie en renovatie van woningen, winkels, bedrijfspanden of overheidsgebouwen. Als uw huiskamer, badkamer of garage bij u in IJsselstein een renovatie nodig heeft dan zijn wij graag uw aannemersbedrijf. Samen bespreken we uw ideeën, wensen en mogelijkheden en verzorgen desgewenst een offerte voor u.

Wij zijn als aannemer naast kleinere klussen ook in te schakelen voor grotere opdrachten qua renovatie in Nieuwegein. Denk daarbij aan het renoveren van uw woning, pand of huis. Vaak gaat het om het herstellen van de oude stijlkenmerken van een wat ouder huis of pand. Huiseigenaren verlangen vaak naar het behoud van de wat oudere stijl. Voor dit soort ambachtelijk renovatiewerk moet u bij een specialist als Van Stralen en Gremmé zijn. Een renovatie in Nieuwegein van uw voorgevel, plafond of authentieke schuifdeuren is een investering die vaak lonend is. Uw pand krijgt zijn oorspronkelijke karakter terug en stijgt in verkoopwaarde.

Laat uw renovatie in Nieuwegein door een goede aannemer verrichten

Naast particulieren klanten krijgen wij ook steeds meer vraag uit het bedrijfsleven voor renovatie in Nieuwegein en de rest van de provincie Utrecht. We merken dat renovatie vaak vragen oproept bij onze opdrachtgevers. Graag gaan we met u om de tafel zitten om antwoorden op uw vragen te geven en samen tot een goed plan van aanpak te komen. Een eventuele offerte is bij ons altijd helder en duidelijk, zodat u een juiste weergave te zien krijgt van de kosten voor een renovatie in Nieuwegein.  

Ook kunt u ons vragen om op locatie de situatie te bekijken als u een renovatie overweegt. Graag geven wij een vakkundig oordeel over de noodzaak, de technieken of de tijdsduur van een renovatie. Een renovatie in Nieuwegein kan natuurlijk ook noodzakelijk zijn na een brand of inbraak. Wat uw wens ook is, wij staan klaar om uw woning of bedrijfspand te renoveren!

Aannemer met goede prijs-kwaliteitverhouding

Doordat wij alle disciplines via de eigen medewerkers en zorgvuldig geselecteerde derden laten uitvoeren, levert u dat een voordelige prijs op zonder aan kwaliteit in te boeten. Ons personeel is goed geschoold en deskundig, terwijl ons aannemersbedrijf al sinds eind jaren tachtig aan de weg timmert. Wij hebben daardoor een grote klantenkring en worden altijd weer teruggevraagd.

Van Stralen en Gremmé is een allround aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Bij deze expertise bieden wij u een ruime dienstverlening en kunnen u daarnaast ter zake zijn op het vlak van inspecties of bouwkundig advies.

 

Onze sterke punten zijn een goede communicatie, eerlijke offertes, een hoog kwaliteitsniveau en afspraak is bij ons afspraak. Vraag rustig een offerte aan of neem contact met ons op als u vragen heeft. 

 

Renovatie Nieuwegein - SG Van Stralen & Gremmé

Renovatie Nieuwegein Renovatie Nieuwegein Renovatie Nieuwegein

 

Adresgegevens: SG-aannemersbedrijf Achtersloot 65 3401 NT IJsselstein T. 030 - 6875530 F. 030 - 6874694 E. info@sg-aannemersbedrijf.nl

 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen