Dakopbouw

Offerte betreft Dakopbouw?

Meer weten over 'Dakopbouw'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Door een dakopbouw te plaatsen wordt er als het ware een verdieping op de bestaande woning geplaatst, dit is een perfecte oplossing wanneer u besluit om bijvoorbeeld niet te willen verhuizen maar toch over een grotere woning wil beschikken.

Tegenwoordig worden er veel woningen gebouwd waar al rekening gehouden wordt voor het eventueel in een later stadia plaatsen van een dakopbouw op de woning. Deze woningen hebben vaak platte daken en is er tijdens de aankoop van de nieuwbouw woning al een optie om een dakopbouw te plaatsen. Vaak gebeurd dit nog niet omdat het budget nog niet toereikend is en wordt er een aantal jaar later alsnog een dakopbouw op de woning geplaatst.

Dakopbouw te IJsselstein

Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé heeft ruime ervaring op het gebied van dak opbouwen plaatsen, doordat zij deze ervaring en kennis in huis hebben kunt u ervan op aan dat Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé een kwalitatief goed en duurzame dakopbouw plaatst.
De dakopbouw kan geplaatst worden naar elke wens van de klant, talloze afwerkingen van zowel de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde van de dakopbouw zijn mogelijk.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen