Toilet renovatie

Offerte betreft Toilet renovatie?

Meer weten over 'Toilet renovatie'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Is uw toilet aan een opknapbeurt toe of wilt u gewoon iets heel anders? Bouwbedrijf Van Stralen en Gremmé neemt al uw zorgen uit handen tijdens de toiletrenovatie. Er wordt door bouwbedrijf Van Stralen en Gremmé een goede planning gemaakt zodat het sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, sauswerk en schilderwerk keurig op schema loopt waardoor de toiletrenovatie maar enkele dagen duurt.
Een toiletrenovatie is altijd ingrijpend voor bewoners, vaak is er geen tweede toilet in de woning aanwezig waardoor er een tijdelijke toiletvoorziening geplaatst moet worden en er zijn een aantal dagen wat vakmensen aan het werk waar de bewoners van de woning niet aan gewend zijn. Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé weet dat dit voor de bewoners niet altijd even makkelijk is en zal hierin zoveel mogelijk begeleiden en ontzorgen tijdens de toiletrenovatie.

Toilet renovatie te Utrecht
 

De opdrachtgever en of de bewoner van de woning kan zijn toiletje zelf samenstellen, alle soorten en maten tegelwerk, kranen en sanitair zijn mogelijk bij de toiletverbouwing. Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé helpt u bij de keus van duurzame en betaalbare materialen, dit zorgt ervoor dat u tientallen jaren schik heeft van uw toiletverbouwing.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen