Bouwbedrijf Gremmé

Offerte betreft Bouwbedrijf Gremmé?

Meer weten over 'Bouwbedrijf Gremmé'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé is een familiebedrijf die door familie Gremmé, bestaande uit: Kees Gremmé en zijn zoons Martijn Gremmé en Ivo Gremmé wordt gerund.
Kees Gremmé komt van oorsprong uit De Meern waarna hij 27 jaar geleden een vervallen boerderij kocht aan de Achtersloot te IJsselstein.
Deze boerderij heeft Kees Gremmé zelf omgebouwd tot een degelijk woonhuis met een bedrijfsruimte aan de achterzijde van de woning.

Ruim 25 jaar geleden heeft Kees Gremmé samen met zijn kameraad ‘Gerard van Stralen’ besloten om een eigen bouwbedrijf op te starten met een kantoor en werkplaats aan huis. Al vrij snel is dit goed gaan lopen en hebben Kees Gremmé en Gerard van Stralen voor flinke personele uitbreiding moeten zorgen en hebben ze de werkplaatsactiviteiten moeten uitbesteden waardoor de werkplaats is komen te vervallen.

Na een ruim aantal jaren is er in de privé omstandigheden van Gerard van Stralen iets voorgevallen waardoor Gerard van Stralen heeft besloten uit aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé te stappen, dit is echter een moeilijke keus geweest voor zowel Gerard van Stralen als Kees Gremmé omdat zij jaren lang een goede partner aan elkaar hebben gehad.
Kees Gremmé en Gerard van Stralen hebben besloten de naam van het bedrijf als ‘aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé’ zo te houden omdat dit een bekende en goede naam is.

Om aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé verder te professionaliseren is er ongeveer 20 jaar na oprichting besloten om Martijn Gremmé in het bedrijf te betrekken om het personeel op de werkvloer te ondersteunen. Hier opvolgend is ook Ivo Gremmé erbij gekomen om het kantoor verder uit te breiden en de klanten / opdrachtgevers te ontzorgen.

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen