Vastgoed onderhoud Nieuwegein

Offerte betreft Vastgoed onderhoud Nieuwegein?

Meer weten over 'Vastgoed onderhoud Nieuwegein'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Vastgoed onderhoud Nieuwegein

Een aannemer als Van Stralen en Gremmé is gespecialiseerd in vastgoed onderhoud in Nieuwegein en omtrek. Al sinds de jaren negentig staan wij in de regio Nieuwegein en de provincie Utrecht bekend als een vakkundig aannemer op onder meer het gebied van vastgoed onderhoud in de voor opdrachtgevers als woningcoöperaties, bedrijven, zorginstellingen, gemeentes, beleggers en ontwikkelingsmaatschappijen.

Voor huurwoningen, bedrijven, instellingen of andere locaties zijn wij graag uw partner op het vlak van vastgoed onderhoud in Nieuwegein en omstreken. Wij werken met een zeer ervaren team van vaste medewerkers, onderaannemers en toeleveranciers. De lange samenwerking met deze betrouwbare derden biedt altijd een prima resultaat waarvan u de vruchten zult plukken.

Wij zijn uw partner voor vastgoed onderhoud in Nieuwegein

Voor uw vastgoed onderhoud in Nieuwegein kunt u ons eenmalig of periodiek inzetten. Ook zijn telkens terugkerende klussen volgens afspraak mogelijk, zodat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw objecten. Elke vastgoedeigenaar die Aannemersbedrijf Van Stralen en Gremmé inschakelt kiest voor een hoge kwaliteit en goede communicatie. Voor uw en ons overzicht werken wij altijd met een vaste aanspreekpersoon binnen ons bedrijf, die uw wensen kent en helder, snel  en effectief met u het project begeleidt.

Onze andere kwaliteit bij vastgoed onderhoud in Nieuwegein is behalve het bieden van een kwalitatief hoogstaand resultaat het realiseren van een spoedige afwikkeling. Vaak worden de objecten voor vastgoed onderhoud in Nieuwegein immers bewoond, zijn uw medewerkers daar werkzaam of wilt u de objecten snel in de verhuur kunnen doen. Daarom gaan wij voor kortdurend maar uitstekend onderhoud met zo min mogelijk overlast. Eventuele bouwrommel ruimen wij uiteraard dagelijks op zodat uw object er weer toonbaar uitziet.

Alle benodigde disciplines in één bedrijf

Binnen ons vastgoed onderhoud in Nieuwegein verzorgen wij niet alleen standaard werkzaamheden als renovatie, mutatie en het klein en groot onderhoud. Aanvullend zijn er nog meer mogelijkheden, zoals herstel van houtrot, beveiligingsklussen als brandpreventie of veranderingen zodat u aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet. Mede door de zorgvuldig geselecteerde derden waarmee wij werken hebben we in uw voordeel de uitvoering en planning van alle disciplines in één hand, uiteenlopend van schilderen tot installatiewerk.  

Op deze website bij de rubriek ‘Projecten’ treft u foto’s van een aantal activiteiten om u te laten zien waartoe wij zoal in staat zijn. Door onze deskundigheid, ervaring, communicatie en betrouwbaarheid hebben wij in Nieuwegein en de provincie Utrecht vele tevreden klanten. Met een goed contact tussen u en ons wordt elke klus een succes. Raadpleeg de site of neem gerust contact met ons op. Het is mogelijk om online een offerte aan te vragen, wij antwoorden snel en zonder poespas.

Besteed uw vastgoed onderhoud in Nieuwegein ook uit aan Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé!

 

Vastgoed onderhoud Nieuwegein - SG Van Stralen & Gremmé

Vastgoed onderhoud Nieuwegein Vastgoed onderhoud Nieuwegein Vastgoed onderhoud Nieuwegein

 

Adresgegevens: SG-aannemersbedrijf Achtersloot 65 3401 NT IJsselstein T. 030 - 6875530 F. 030 - 6874694 E. info@sg-aannemersbedrijf.nl

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen