Uitbouw Nieuwegein

Offerte betreft Uitbouw Nieuwegein?

Meer weten over 'Uitbouw Nieuwegein'? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Offerte aanvragen!

Uitbouw Nieuwegein

Wanneer u nog steeds verliefd bent op uw eigen huis, maar de benedenruimte toch net iets klein vindt, hoeft u echt niet meteen aan verhuizen te denken. Een uitbouw in Nieuwegein is dan wellicht de beste optie. Dat lijkt een hoop werk, maar is uiteindelijk voor u minder belastend dan een hele verhuizing. Daarbij kunt u het realiseren van uw uitbouw in Nieuwegein uitbesteden aan een professional. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw woning en uw woongenot te vergroten. Uiteraard proberen wij voor u de overlast tot een minimum te beperken. Afhankelijk van de functie van uw uitbouw in Nieuwegein maken wij in nauwe samenspraak met u een planning en een offerte.

Een uitbouw in Nieuwegein geheel naar wens

Of u nu uw woonkamer wilt vergroten, of een geheel nieuwe keuken wilt, in een uitbouw in Nieuwegein is het allemaal mogelijk. Ook kunt u er desgewenst een studeer- of werkkamer of extra slaapkamer creëren. Hoe u uw uitbouw in Nieuwegein wenst te gebruiken, wij kunnen het voor u realiseren. En we denken daarbij aan alle zaken, ook die waar u zelf nog niet aan gedacht had.

Wij zijn een gerenommeerd aannemersbedrijf en al sinds de jaren 80 actief. Ook op de zakelijke markt verzorgen wij al heel wat jaren renovaties en verbouwingen in de breedste zin van het woord. Voor het verwezenlijken van uw uitbouw in Nieuwegein zijn wij een betrouwbare partner. Geen klus is voor ons te groot of te ingewikkeld. Wij beschikken over een hecht team van zeer kundige en ervaren mensen en indien nodig roepen wij de hulp in van collega’s, die uiteraard al even kundig en ervaren zijn.

Een heldere bouwproces in nauwe samenspraak met u

Wanneer u onze offerte heeft goedgekeurd, gaan wij volgens afspraak te werk. Elke stap die wij nemen, zullen wij met u bespreken. U bent dus te allen tijde op de hoogte van de vorderingen en eventuele onvoorziene zaken die wij in het proces tegenkomen. Zonder uw toestemming doen wij niets. Het aanvragen van de  benodigde vergunning doen wij ook in samenspraak met u. Onze manier van communiceren is helder, daarnaast hechten wij veel waarde aan een goed persoonlijk contact. Om dit te kunnen bereiken wijzen wij u een vaste contactpersoon toe. Het gehele bouwproces zal deze persoon u voorzien van de nodige informatie en op de hoogte houden van alle zaken. En u kunt deze persoon uiteraard contacteren als u vragen heeft. Uiteraard zorgen wij ook voor een gedegen afvoer van het bouwafval, we laten u niet met rommel zitten.

Indien u vragen heeft of graag offerte wil, neemt u dan gerust contact op met Aannemersbedrijf van Stralen en Gremmé en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Uitbouw Nieuwegein - SG Van Stralen & Gremmé

Uitbouw Nieuwegein Uitbouw Nieuwegein Uitbouw Nieuwegein

 

Aannemersbedrijf inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag uw offerte aan.

Een medewerker binnen ons aannemersbedrijf neemt uw aanvraag binnen 48 uur in behandeling. Makkelijker kan niet!

Offerte aanvragen